Alt har jo en begyndelse og det har min historie også.
Helt uventet startede min karrierer nok allerede inden jeg vidste den startede. I 2005 da jeg startede på Bowl N fun i min hjemby haderslev, hvor jeg for alvor blev introduceret til bartender faget og det tilsvarende miljø. Nogenlunde samtidig fik jeg job på det lokale diskotek Churchill.. Dette var starten på en karrierer inden for bar og spiritus industrien.
Igennem hele min gymnasie tid arbedejde jeg som bartender og valgte efter mit gymnasie tid at rejse 3 år rundt igennem Europa og arbejde som bartender, promoter mm. Hvilket jeg til den dag idag er rigtig glad for, da det har givet mig et stort og godt netværk i europa.

Efter min retur og start på syddansk universitet. Her mødte jeg så min daværende kommende partner, som tilbød mig at komme ind i DrinksMeister ApS hvilket jeg hurtigt sagde ja til. Dette var starten på 8 spændende år. Samtidig tog jeg dog også til USA og studerede kort på Pacific lutheran university PLU ved Seattle, hvilket gav mig blod på tanden og her startede jeg mit første selvskab Ivkstudiet.dk, hvilket samlede de studerende inden for IVK på syddansk universitet i primært Odense.

Ivkstudiet.dk valgte jeg hurtigt at sælge aktiverne fra da de var på deres højeste værdi. Samtidig kunne jeg fokusere fuldtid på DrinksMeister ApS.

Under min tid i DrinksMeister ApS, stod jeg for markedsføring, salg og optimering af de forskellige driftmæssige opgaver.
Det var for alvor under min tid i DrinksMeister ApS at jeg udviklede de kompetencer der kom til at forme mit liv. I firmaet havde vi nok lidt svært ved at holde os til kun 10 arbejdsområder, og udvidede løbende, så vi båede arbejdede med Event, bartending, medie, markedsføring, webshop salg, import, export mm.

Efter mange år, valgte jeg at det var tid til forandringer og ønskede at dele firmaet op og fokusere kun på nogle bestemte områder. I starten var den resterende ledelse enig, dog ikke enig i prisen, hvilket bl.a.var en af grundende til at jeg valgte at lade firmaet gå konkurs.Dette sikrede bl.a.mine kreditores penge.